Tanszereket gyűjtenek Debrecenben a rászoruló gyerekeknek

Helyi hírek

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület a tavalyi évhez hasonlóan, tanszergyűjtési akciót hirdet Debrecenben. Ugyan a tanév kezdetéig még több mint egy hónap van, de már most gondolni kell arra, hogy a nehéz élethelyzetű családok gyermekei szeptemberre hozzájussanak az új tanév indításához szükséges eszközökhöz – írja közleményében Lipcsei Andrea, az egyesület vezetője.

Az egyesület a következő taneszközök gyűjtéséhez kér segítséget:

>> új és használt iskolatáskák;

>> rajzfelszerelések;

>> tornafelszerelések;

>> írószerek, tollak, ceruzák, színesek, tolltartók;

>> tisztasági csomagok; 

>> a digitális oktatáshoz laptopok, tabletek, asztali számítógépek,

> gyermek- és ifjúsági könyvek, kötelező olvasmányok.

Aki bármilyen módon, taneszközökkel, anyagi támogatással, egy gyermek beiskolázásával stb. tud segíteni, ezen az e-mail címen jelezze: morzsapartydebrecen@gmail.com.

A gyűjtésbe bekapcsolódott az irodai és írószerekkel foglalkozó  Civis P Kft is, akik vállalták, hogy gyűjtőpontként is fogadják az adományokat. A papír-és írószer kis-és nagykereskedés címe: Debrecen, Veres Péter utca 31. 

Még csak 7 éves, de az életéért küzd egy debreceni kislány – így segíthetünk neki

Aki erre a gyűjtőpontra viszi az adományát, jelezze, hogy az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület kezdeményezéséhez kíván csatlakozni. 

A gyűjtést 2021. augusztus végéig tervezzük befejezni. Sajnos nagyon sok szegénységben élő gyermek van védenceink között, így “korlátlan” mennyiségben tudunk adományokat fogadni

– olvasható a közleményben.