“Az órási tömegben tomboltuk”

Helyi hírek Party Zone

A Campus pénteki napján is fellépők sorával találkozhattunk, a napot többek között két debreceni vonatkozású zenekar indította, a most már négytagú Árnyéknyúl zenekar, valamit Dánielfy Gergő és az Utazók.

Supernem-re és a Punnany Massif-ra már hatalmas tömeg érkezett, akik igazi fesztiválhangulatot teremtettek.

A Punnany Massif koncertje volt a legjobb az elmúlt 3 napban.

Sokaknak nagyon tetszett, viszont sajnálják, hogy ilyen hamar kezdődött Punnany Massif fellépése.

Olyan jó volt a Margaret Island koncertje, nagyon sokat táncoltunk közben, imádjuk, ahogyan a  Lábas Viki is táncol velünk közösen a színpadon. Ez az a koncert, ahol minden barát jól érzi magát, ide jó csoportosan, de minimum párosan jönni.

– mondta két barátnő a fellépés után.

Judit az Irie Maffia bulijára jött, nem csalódott, a banda nagyon jó hangulatot termett. Sena mindig olyan kirobbanó személyiség, színpadi jelenléte a koncertek során átragad a nézőkre is, maga a feminin energia.

Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt a hangulat, meg örültem, hogy ők is úgy fel voltak pörögve. Az egész koncert nagyon jó volt.

– Tilda örült, hogy részt vehetett Majka & Curtis koncertjén.

Az órási tömegben tomboltuk: ezek a lányok egyre vékonyabbak. Eszméletlen jó volt!

– mondta két barátnő.

Volt, aki habár a Majkát várta a legjobban már ülve halhatta az esti fellépést, azt mondták még egy nap hátra van, spórolnak az energiákkal.

Hol lesz a Nótár Mary koncertje? Mikor kezdődik a mulatás? Hol van a színpad, amin fellép? Te is a Nótár Mary koncertéjre mész?

– és még számtalan hasonló kérdés.

Hatalmas mulatás volt a pénteki napon a Zsindelyes Mulatós színpadnál, rengetegen vettek részt a Szól a Nótán, és a  Nótakaraokén is, de Nótár Mary volt, aki mindent vitt. Olyan tömeg gyúlt össze a “kis” színpad körül, hogy mozdulni sem lehetett, fiatalok és idősek is együtt mulattak.

Volt, aki a Follow The Flow koncertjét várta a legjobban,

 olyan jól éreztem magam rajta, mint az állat, még egy ilyen jó koncert nem volt.