Kilométeres sor áll a Campus Fesztivál bejárata előtt

Helyi hírek Party Zone

A Debreceni Nap csapata megkérdezte, mi az, ami miatt úgy döntöttek az emberek, hogy részt vesznek az ide Campus Fesztiválon, és melyek azok a programok, események, amiket legjobban várnak. Tudósítónk a helyszínen van.

Frissítés: 20:01

Este nyolc óra körül kilométeres sor áll a Campus Fesztivál bejárata előtt, ahol sokan még most veszik meg a jegyeiket. A kígyózó tömeg türelemmel vár a bejutásra.

 

20:20

Aki már bent van, valami ilyesmiben lehet része:

Koronát kap a ponthúzó bulin, akit felvesznek a Debreceni Egyetemre

 

Ha összegezni kellene a kapott válaszokat, a top az ismerősökkel, barátokkal való találkozás, a közösségi élmény lenne, valamint a “szeretnének végre egy igazán jót bulizni egy fesztiválon, meghallgatni a kedvenc magyar bandáinkat”.

Niki így fogalmazta meg nekünk mi is az, ami miatt úgy döntött idén először részt vesz az eseményen:

A karantén ráébresztett arra, hogy most kell élményeket gyűjtenem, most vagyok fiatal, és hogy mennyire fontosak a társas kapcsolatok. Nyáron végre a lehetőségek is adottak, úgyhogy szeretnék sok-sok közös élményt gyűjteni az ismerősökkel, és új embereket megismerni. A Campus Fesztivál tökéletes alkalmat ad arra, hogy a fiatalok kitombolják és jól érezzék magukat együtt. Érezteti velem, hogy egy közösségi élmény részese vagyok, és személyesen megoszthatom az érzést másokkal. Mivel még a Campuson nem voltam -annak ellenére, hogy régóta szeretnék eljutni- úgy érzem ha most nem megyek el, akkor soha. Ki tudja mit hoz az élet, amire nem számítunk…

A barátokkal való közös bulizást, az egész éjen át tartó mulatást várja Sanyi leginkább:

A hosszú otthon töltött idő után a nyitottságot várom, azt hogy a „szabadban” tölthessem az időm. Élőben hallgassam kedvenceim. Újra nagy közösségi élményt élhessek át. Szabadulást a szürke hétköznapokból. Ott folytassam, ahol abbahagytam felzárkózzak mizu a barátokkal. Ja és persze a hajnalig tartó közös bulit!

Peti amellett, hogy partizna egy nagyot, nagyon várja, hogy valami jót ehessen a Campuson:

Az idei évben a legjobban azt várom, hogy a barátaimmal bulizhassunk egy nagyot. Több előadó is adott ki új lemezt az elmúlt 2 évben, így most először hallhatjuk őket koncerten. Figyelemre méltó hogy mennyi kisebb helyi banda kapott még részvételi lehetőséget. A gasztro kínálat is nagyon vonzó azoknak, akik szeretnek jókat enni. És várom már hogy megnézhessem a cirkuszi felvonulás extrém járgányait.

A fesztiválon felsorakozik a hazai zenei paletta, Dórit a koncertek érdeklik leginkább, el is monda nekünk, melyek azok, amiken tuti ott lesz:

Rengeteg hazai koncert közül lehet választani idén is a Campus Fesztiválon. Örülök, hogy végre kicsit kimozdulhat az ember szórakozni ennyi idő “bezártság” után. Leginkább a Bagossy Brothers Company koncertje érdekel, de a kedvenceim között vannak még a Blahalouisiana, Esti Kornél, Bohemian Betyars előadásai is. Továbbá kíváncsian várom a megszokott standok programjait.

Táncoljunk egy nagyot, ahogy Móni is teszi majd a fesztiválon:

Az elmúlt időszak mindenki számára nehéz volt. A szórakozás, egy-egy parti vagy a kedvenc előadónk koncertjére elmenni majdhogynem természetes dolog volt a vírus előtti életünkben. Majd jött a vírus és mindez háttérbe szorult. Lemondták a koncerteket, és egyáltalán nem is lehetett szervezni őket. Így most az enyhítések által minden átértékelődött, sokkal jobban tudjuk értékelni a nagyobb koncerteket, bulikat. A Campus Fesztivál kapujában pedig alig várom, hogy újra bulizhassak egy jót a barátaimmal, szeretteimmel végre. Táncoljunk, bulizzunk, felejtsük el a rossz időket, és élvezzük a fiatalságunkat, ameddig csak lehet!

Szabó Balázs Bandája már a főpróbán is túl van.