Koronát kap a ponthúzó bulin, akit felvesznek a Debreceni Egyetemre

Egyetem Helyi hírek

A Pont Ott Party-n együtt izgulhatnak, ünnepelhetnek a debreceni Campus Fesztiválon szórakozó felvételizők, amikor csütörtök este kiderül, hogy melyik felsőoktatási intézménybe vették fel őket. A Debreceni Egyetem felvételi ponthatárait is meg lehet majd ismerni – írja az intézmény honlapján.

Idén is lehetőségük lesz a fiataloknak az ország több nagyvárosában közösen szorítani azért, hogy felvegyék őket valamelyik hazai felsőoktatási intézménybe. Debrecenben a Campus Fesztiválon, a Debreceni Egyetem Egyetem Tér programhelyszínén egy nagy kivetítőn lehet majd nyomon követni a felvételi ponthatárok alakulását július 22-én, csütörtökön a 20 órakor kezdődő buliban.

Mivel a Debreceni Egyetem pontszámai is itt fognak kiderülni, Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese és Csont István, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke köszönti a résztvevőket és gratulál elsőként a gólyáknak.

Akiknek sikerül a felvételi a Debreceni Egyetemre, az értesítő sms bemutatását követően koronát kapnak a szervezőktől, majd a helyszínen egy nagy bulival ünnepelhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük