Túl a százredik oltáson a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Helyi hírek
Koronavírus
A Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház oltópontjain már több mint 100 ezer oltást adtak be az utóbbi hetek, hónapok során.

A kórház arra hívja fel a figyelmet, hogy nagyon fontos a második oltás beadása is, mert ez szükséges a koronavírus-fertőzés súlyos szövődményeinek elkerüléséhez. Ezen a héten további húszezer oltást adnak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye oltópontjain, folytatódik a pedagógusok és a praxisokból delegált regisztráltak oltása, emellett pedig a háziorvosok is oltják a hozzájuk tartozókat.

A Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház néhány fontos telefonszámot is közzétett Facebook oldalán, ezeken a telefonszámokon a kórházban ápolt betegekről lehet érdeklődni.

A 06-42/599-700-as központi telefonszám 1274-es mellékén és 5555-ös mellékén arról adnak felvilágosítást, hogy a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház melyik részlegén/osztályán látják el a hozzátartozókat, és megadják az adott részleg telefonszámát. A mellékeken mindennap 13 óra és 15 óra között adnak további felvilágosítást a beteg állapotáról.

Az 5555-ös melléken a nem koronavírusos betegek elhelyezéséről is tájékoztat a kórház és arról is, hogy hová címezzék a beküldött csomagokat a hozzátartozók.

A 1274-es mellék 0-24 óráig, az 5555-ös mellék munkanapokon 7.30 és 15.00 óra között hívható.
A Sóstói úti kórház Covid-részlege a 8204-es és a 8125-ös mellékeken hívható, mindennap 13 és 15 óra között.
A Gyermekosztály Covid-ápolási egysége a 1236-os melléken érhető el, 0-24 órában.

Megvan a 3 millió beoltott

Koronavírus: 184 új fertőzött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük