3,3 millió forintra vágták meg a hajdúnánási férfit egy nem létező kotrógéppel

Helyi hírek Rendőrség

Interneten talált képeket töltött le a 42 éves csaló egy munkagépről, majd meghirdette és eladta 3,3 millió forintért a gyanútlan hajdúnánási férfinak, aki hiába várta gép leszállítását. A helyi rendőrök az csaló nyomába eredtek és hamar elkapták vajszlói csalót.

A rendőségen még június végén tett feljelentést egy hajdúnánási férfi arról, hogy az interneten megvásárolt egy kotrógépet, átutalta az eladónak a megbeszélt összeget, azonban nem szállították le neki a járművet.

A rendőrök az ügy felderítésébe kezdtek és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A nyomozás adatai szerint a vajszlói férfi képeket töltött le egy munkagépről, majd elkezdte hirdetni azt az interneten.

A sértett jelentkezett is a hirdetésre, majd megállapodtak és átutalt a gyanúsítottnak 3,3 millió forintot. Abban maradtak, hogy pár nappal később leszállítják neki a gépet, azonban az átutalás után még telefonon se tudta elérni az eladót.

A rendőrök csalás miatt kihallgatták a 42 éves férfit, aki beismerő vallomást tett – írja közleményében a megyei rendőrkapitányság.

Képünk illusztráció.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.