Esti sétán ismerkedhetünk meg a debreceni állatkerti kiszsiráfjával

Helyi hírek

Az Állatkertek Éjszakájának felvezetéseként a cívisvárosi intézmény újabb esti sétára invitálja az exkluzív nyáresti élmények iránt érdeklődőket.
Az egyedülálló program résztvevői a nyáreste varázsában, kulisszák mögötti szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és nyerhetnek bepillantást lakók addig ismeretlen, esti életébe. Gondozók segítségével megismerkedhetnek a legkülönlegesebb állatokkal, többek között testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével és Zaharával, a júniusban született kis recés zsiráffal; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

E páratlan élményben legközelebb augusztus 14-én, pénteken, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek. Az intézmény legfeljebb 60 főt tud majd fogadni, a belépőjegyek pedig csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, fejenként 3800 Ft-os áron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.