Online rajzpályázatot hirdet a debreceni vidámpark

Helyi hírek

Habár a debreceni vidámpark a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel még zárva tart, de online rajzpályázattal szeretnének a mindennapjaikat otthon töltő iskolások kreativitásának szárnyakat adni, így országos felhívást hirdettek „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címen.

A pályázatra az ország bármely általános iskolájából lehet jelentkezni, az alkotások tematikája a vidámparkban átélt, vagy elképzelt élmények illusztrálása. A pályázatra osztályonként egy rajzot lehet benevezni, melynek technikája kötetlen, mérete azonban meghatározott, A/3, vagy A/4 méretű legyen. Az elkészült pályaműveket emailen, kép formátumban fogadják április végéig és ezután kerülnek fel az intézmény közösségi oldalára (https://www.facebook.com/zoodebrecen), ahol a közönöségdíjas rajz az online közösség által kerül megszavazásra „kedvelések” formájában. 

Továbbá az első három, az állatkert által legötletesebbnek ítélt remekmű elkészítőinek jutalma egy teljes nap felhőtlen szórakozás és korlátlan játékhasználat a nyertes osztályok számára. A beküldött alkotások a későbbiekben az újranyitást követően kiállításra kerülnek. A pályaművek beérkezési határideje április 30., az eredményhirdetésre a közösségi oldalon május 4-én, 10 órakor kerül sor.

Az alkotásokat a rajzpalyazat@zoodebrecen.hu email címre várják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.