Ételosztással egybekötött Morzsapartit szerveznek a debreceni rászorulóknak, várják az adományozókat

Helyi hírek

Az Egy morzsányi szeretet Debrecenben Facebook-csoport új kezdeményezésként ételosztással egybekötött Morzsapartira hívja a Debrecenben és környékén élő nehéz sorsú embereket.

IDŐPONT: : 2020. február 15 /szombat/ 11.00-12.00 között

HELYE: Debrecen, Petőfi tér, az aluljáró előtti terület

Várunk mindenkit, aki számára segítséget jelent az ebéd, illetve mindaz, ami összegyűlik. Kérjük, akinek a közelében rászoruló, nehéz sorsú embertársunk él, tájékoztassa arról, hogy ezentúl rendszeresen, minden hónap utolsó előtti szombatján 11.00-órától Morzsapartira várjuk.

Örömünkre nagyrészt fiatalokból álló csapat vállalkozott arra, hogy megszervezi Debrecenben is a Morzsapartit. Partnernek keresünk üzleteket, kereskedelmi láncokat, tehetős embereket, éttermeket, pékségeket, élelmiszer boltokat, és még sorolhatnám. Kérjük, legyenek társaink ebben a nemes ügyben.

A Morzsaparti előtti nap a szerelmespároké, Valentin nap. Kérjük a párokat tiszteljenek meg bennünket, látogassanak ki a Petőfi térre, és az egymásnak szánt ajándékok egy kis részéből élelmet, csokoládét hozzanak a rászoruló embereknek akiknek határtalan örömöt szerezhetnek.

Szívesen vesszük, ha süt valaki pogácsát, kalácsot, rántott húst vagy ne adj Isten egy kis fasírtot, de ha megmaradt egy kis sajt azt is örömmel vesszük. A hétvégi családi bevásárláskor aki megteheti, tegyen egy liszttel, cukorral, felvágottal többet a szatyorba, mert valakinek, valakiknek, aki lehet a szomszédja, és nem tudta, de szüksége van rá, mert nélkülözik és éhezik!

Aki ételt tud kihozni február 15-én a Petőfi térre, előzetesen jelezze. E-mail címeink:

morzsapartydebrecen@gmail.com

segitsaraszoruloknak@gmail.com

Aki maga kívánja a felajánlott élelmiszert a Morzsapartira kihozni, kérik, hogy ezt február 15-én, 10.30-ig tegye meg.