Pizzával vendégelik meg a debreceni rászoruló gyerekeket, várják az adományokat

Helyi hírek Ország

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők  Közéleti Egyesülete a már hagyományos karácsony másnapi ebédosztás mellett, idén első alkalommal, műsorral egybekötött jótékonysági pizzapartira  hív meg több mint száz nehéz sorsú debreceni kisiskolást, óvodást. Ezzel csatlakozni kívánnak ahhoz a nagyszerű nagykanizsai kezdeményezéshez, ahol idén már hetedik alkalommal várják a gyerkőcöket a pizzapartira. A debreceni jótékonysági eseményre 2018. december 20-án /csütörtökön/ 15.00-órai kezdettel kerül sor, a Vásáry Négyes Klubban.

Ahhoz, hogy  a gyermekeket vendégül láthassuk, legalább 150 ezer forint adomány összegyűjtésére van szükség. Ezért felhívással fordulunk minden jóérzésű felebarátunkhoz, hogy ki-ki tehetsége szerint anyagilag is járuljon hozzá ehhez a nemes ügyhöz. Az anyagi támogatás mellett természetesen örülnénk szaloncukornak, bejglinek, gyümölcsnek, üdítőnek, minden felajánlásnak.

Kérjük a Debrecen megyei jogú városban működő vállalkozásokat is, pénzadományukkal járuljanak hozzá ahhoz, hogy több száz kisgyermek számára emlékezetessé tudjuk tenni 2018 karácsonyát. Legyen közös öröm a gyermekek csillogó szeme, mosolya.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, hétfőtől-péntekig 9 és 16 óra között az alábbi telefonszámon jelezheti: 52/ 476 405.

Mobil: 20 460 32 53 vagy 30 9841 963.

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma : Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802 . A közleménybe kérjük beírni: pizzaparty .

Az adományokat december 14-ig várjuk.

A támogatásokról a kezdeményezés közösségi oldalán folyamatosan tájékoztatást adunk.

Elérhetőség a közösségi oldalon

Minden tisztelt támogatónak előre is köszönjük a hozzájárulását.

 

Tukoráné Kádár Ibolya

az egyesület elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.