Családi nap lesz szombaton a Nagysándortelepen

Helyi hírek

A Debreceni Művelődési Központ 2018-ban már 13. alkalommal, 22 helyszínen szervezi meg – az együttműködő partnerekkel – közösen a gyermeknaphoz kapcsolódó Városrészi családi programokat 2018. május 12.–június 14. között Debrecen Megyei Jogú Város támogatásával.
Az első rendezvényt a Nagysándortelepen tartják május 12-én, szombaton, 10.00–14.00-ig az Eu-Roma Közösségi Ház udvarán (Pósa utca 1., a volt Nagysándor József Általános Iskola).

A rendezvény védnöke Dr. Széles Diána alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője. A résztvevőket Nagysándor-kupa futballverseny, asztalitenisz, tollaslabda-bajnokság, aszfaltrajzverseny várja.

A színpadon bemutatkoznak a Pósa utcai óvodások, az Álompengetők Középkori Együttes, az RnB Dance Team, Miklósi Dániel és Nati, a Rover zenekar, valamint a Terné Lávutá autentikus cigányzenével. Láthatjuk majd a Debreceni Vadászgörény Klub tagjait és az Anjou Udvari Lovagkör bemutatóját. Lesz zsonglőr-játszóház; sakk Misi bácsival; önálló standdal lesz jelen a MÖSZ Debreceni Szociális és Fejlesztő Központ; a kézműves játszóházakban kedvükre alkothatnak a kicsinyek és nagyobbak; de arcfestés, ingyenes ugrálóvár és Lufibohóc is várja a családi napra érkezőket.

Dr. Széles Diána alpolgármester ebéddel vendégel meg minden résztvevőt. A rendezvényt a Debreceni Művelődési Központ, az EU-Roma Országos Egyesület és a HÉRA Családsegítő Szolgálat közösen szervezi.