Koszorúzások Debrecenben Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének évfordulóján

Helyi hírek

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Nagy Imre Társaság Hajdú-Bihar megyei szervezete Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének 59. és újratemetésük 28. évfordulója alkalmából megemlékezést és koszorúzásokat rendez 2017. június 16-án, pénteken.

 

14.00 óra: Koszorúzás Nagy Imre emléktáblájánál (Kossuth u. 12-14.). Beszédet mond: Erdélyi Márta, a Nagy Imre Társaság Hajdú-Bihar megyei elnöke

14.30 óra: Koszorúzás Szilágyi József emléktáblájánál (Péterfia u. 1-7.). Beszédet mond: Oláh László nyugalmazott alezredes, a Nagy Imre Társaság tagja

 

A pártok, társadalmi és civil szervezetek koszorúzási szándékukat 2017. június 14-ig jelezhetik a rendezveny@ph.debrecen.hu e-mail címre!

Ideiglenes forgalmi rend a megemlékezés idején

A Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének 59. évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében a következő ideiglenes forgalmi rendet vezetik be: 2017. június 16-án 13.30 és 14.30 óra között a Kossuth utcának az Újházi Ede utca és Liszt Ferenc utca közötti szakaszán a külső forgalmi sávot az autóbuszöböllel együtt lezárják. Az autóbuszok a trolimegállóhelynél állnak meg.