Tamás László lett a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója

Gazdaság Helyi hírek

A 41 éves légügyi szakember 2013 decembertől járatfejlesztési tanácsadója volt a Debrecen Airportnak és 2014 decembertől pedig járatfejlesztési igazgatóként dolgozik főállásban.

2010 és 2013 között csaknem 3 éven keresztül a Qatar Airways magyarországi kereskedelmi csapatát vezette, ezt megelőzően Tamás László felelt Európa
legnagyobb diszkont légitársaságánál, a Ryanair Head Officeában az értékesítési és marketingaktivitásokért Írországban és az Egyesült Királyságban valamint Közép-Kelet Európában.

A szakember 2006 és 2009 között Lufthansa csoportnál, LH Technik és Passagenál töltött be értékesítési ill. marketing és pricing manageri pozíciókat.         A légügyi karrierjét Közép-Kelet Európa legnagyobb low cost légitársaságánál, a Wizzairnél kezdte, ahol az új desztinációkért felelt ill. airport development manageri munkakört töltött be.

Tamás László a Budapesti Gazdasági Főiskola idegenforgalmi szakán végezte tanulmányait, MBA-t a Debreceni Egyetemen szerzett és legfontosabb feladata, hogy a kelet-magyarországi turizmust új légi járatokkal felturbózza valamint a repülőtér katalizátor hatását a régió gazdaságára továbberősítse.

airportdebrecen.hu