Kiadós eső, zápor itt-ott beágyazott zivatar is várható hétfőn

Vasárnap nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a vastagabb felhők az északi, északkeleti részekre összpontosulnak. Az utóbbi felhősebb részeken többfelé lesz még eső, zápor, sőt zivatarok is kialakulhatnak. Ahol már kevesebb lesz a felhő, ott inkább csak elszórtan lehet záporeső.

Villanyoszlopnak csapódott a nyírlugosi sofőr – az egyik utas maradandó fogyatékosságal gyógyult meg

Maradandó fogyatékosságot eredményezett az a baleset, amit egy nyírlugosi lakos okozott még 2019-ben. A jogosítvány nélkül vezető sofőr a 4904-es úton haladt autójával 2019. december 27-én este. A 16 éves fiú Nyíradony felől Nyíracsád irányába haladt, amikor a járműve lesodródott az úttestről és egy oszlopnak ütközött – írja a police.hu.

Nem csak az 1 pontért megy a Loki – nyerni akarnak vasárnap!

A Haladást fogadja a Merkantil Bank Liga utolsó fordulójában a DVSC vasárnap 18.30-kor a Nagyerdei Stadionban. A végjáték rendkívüli izgalmakat tartogat, ám az biztos, hogy ha a Loki nyerni tud, bajnokként jut fel az NB I-be. Az előzetes várakozásokról Toldi Gábor, a DVSC egyik edzője beszélt – olvasható a DVSC.hu-n

Tiba István miniszteri biztos – havi 1 millió forintot kap a plusz munkáért

Hajdúböszörmény országgyűlési képviselőjét Palkovics László innovációs és technológiai miniszter utasítása alapján a Hajdúnánáson megépülő multifunkciós versenypálya megvalósításáért és a környezetében a multifunkciós versenypályához kapcsolódó fejlesztések koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki. Megbízatása 2023. április 14-ig, tehát a választások után is tart majd – olvasható a Magyar Közlöny hivatalos értesítőjében.