Hajdú-Biharban még mindig kevés a fertőzött, Budapesten a “fegyelmezetlenség” miatt “berobbanhat” a járvány

Az eddig regisztrált 14 koronavírusos fertőzöttel Hajdú-Bihar megye még mindig a járvány által enyhén érintett megyének számít, de azt se feledjük, hogy hazánkban viszonylag kevés tesztet végeznek – vasárnap reggelig 21 ezret.

Mától ingyen utazhatnak a DKV járatain az egészségügyi, szociális, rendvédelmi és honvédelmi területen dolgozók

Április 4-től a Debrecen város közigazgatási területén munkát végző egészségügyi, szociális, rendvédelmi és honvédelmi területen dolgozók díjmentesen vehetik igénybe a DKV összes járatait.

Virtuálisan tartják a virágvasárnapi keresztutat Debrecenben

Nem szakad meg a virágvasárnapi keresztútjárás hagyománya Debrecenben: a közösséget erősítő eseményt ezúttal a kijárási korlátozások miatt virtuálisan rendezik meg, a felekezetek püspökei pedig videóüzenetek formájában szólnak a hívekhez és a városlakókhoz – közölték a szervezők.

Módosul a DKV csúcsidőn kívüli menetrendje

Munkavállalóink és utasaink védelme érdekében, valamint igazodva a kialakult járványügyi helyzet miatt fellépő utazási igényekhez, 2020. április 6-án, hétfőn üzemkezdettől a trolibuszok, a villamosok, és egyes autóbuszok csúcsidőn kívüli menetrendje módosul – írja közleményében a DKV. Mindez azt jelenti, hogy az autóbuszok és trolibuszok reggel 8.00 és 13.00 óra között, valamint 17 óra és 21.00 […]