Debreceni tehetségek léptek fel a híres lukacsos tetejű épületben

Kedden indult a Magyar Zene Házában a debreceni zenei kultúrát Budapesten bemutató Városkapu program. Az első napon a Made in Debrecen showcase alatt a város legifjabb könnyűzenei tehetségei mutatkoztak be – tette közzé Puskás István, Debrecen kulturális területéért felelős alpolgármestre.

M. Richárd élettársa szerint párjával embertelenül bántak a berettyóújfalui börtönkórházban

Vizsgálatot kezdeményez a fogvatartása közben meghalt M. Richárd élettársa, mert úgy véli, párja élhetne, ha nem bánnak vele embertelenül a börtönben. A Dózsa György úti gázolóként hírhedtté vált, és a kecskeméti maffiaperben is elítélt M. Richárdot a berettyóújfalui börtönkórházban kezelték, miután sztrókon esett át.

Hajdúböszörményi és kisvárdai dolgozóitól válik meg először a Tungsram

A Tungsram a termelést Kisvárdán gyakorlatilag megszünteti, az innen elküldendő dolgozók több mint a fele helyben vagy a környéken megfelelő munkalehetőséghez tud jutni, a hajdúböszörményiek esetében pedig a szakszervezetek úgy látják, van igény a munkaerőpiacon az elbocsátandókra – mondta el Mészáros Melinda, a Liga Szakszervezetek elnöke kedden az MTI-nek.

Bringás reggeli Teva

Reggelivel és uzsonnával várta biciklivel érkező dolgozóit a debreceni Teva

A Teva Gyógyszergyár Zrt. régóta elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak, a környezetbarát kerékpáros közlekedésnek, így az elsők között csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub, valamint az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ közös, bringázást népszerűsítő akciójához – közölte a vállalat.

Rendszeresen népszerűsítik majd a katonai életpályát a debreceni Balásházy suliban

A Magyar Honvédség által biztosított továbbtanulási lehetőségek bemutatásáról és a katonai pálya népszerűsítéséről állapodott meg hétfőn a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Technikuma, Gimnáziuma és Kollégiuma, valamint a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnoksága.