Ennyit lehet keresni Lidl-dolgozóként a béremelés után

Gazdaság Ország

A Lidl Magyarország március 1-jével átlagosan 20 százalékkal emeli a 8 órás munkaidőben dolgozó bolti és raktári fizikai munkavállalók, valamint az üzletvezetők bérét -értesült a 24.hu.

Az emelés után a bolti dolgozók havi keresete eléri majd a bruttó 290 ezer és 320 ezer forintot, az üzletvezetők havi fizetése pedig bruttó 658 ezer forinttól 720 ezer forintig terjedhet.

Ezen felül a Lidl Egészségprogram éves szinten 96 ezer forint értékű komplex egészségügyi szolgáltatását is biztosítja minden munkavállalójának, az üzletvezetőknek pedig az áruházlánc – korlátlan magáncélú használattal, minden költséget 100 százalékban átvállalva – személyautót is biztosít.

 

A vállalat a munkavállalók bérét további juttatásokkal egészít ki, többek között a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét.

Közölték, a bolti és a raktári dolgozók, valamint az üzletvezetők fizetésemelésével az üzletekben dolgozó munkavállalók bére átlagosan 365 ezer forintra nő.

A társaság a kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon az idei fizetésemeléssel együtt 2016. januárja óta 52 százalékos béremelést hajtott végre.

A Lidl Magyarország mindig is kiemelten megbecsülte munkavállalóit és ezt nem csak szavakban teszi. A kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon 2016. januárja óta összesen 52 százaléos béremelést hajt végre

– emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A kiemelkedő bérezés mellett a Lidl Magyarország, képzésekkel és különböző programokkal járul hozzá a mindennapokhoz: folyamatos fejlődést és csapatkohéziót erősítő aktivitásokkal támogatja munkavállalóit

– áll az áruházlánc közleményében.

Forrás: 24.huvg.hu