Rendhagyó Kutatók Éjszakája az Agórában

Egyetem

Az Agóra Tudományos Élményközpont idén is teret biztosít azoknak a középiskolás fiataloknak és tanároknak, akik szívesen bemutatják a nagyközönségnek saját fejlesztéseiket, találmányaikat, egyedi kísérleteiket, saját tudományterületük érdekességeit.
Az érdeklődők az Agórában megismerhetnek többek között egy innovatív akvapóniás berendezést, mobil autórendszám-felismerő és térfigyelő közlekedési bóját, egyensúlymérő platformot, láthatnak diákok által épített 3D nyomtatót és okosház makettet, valamint ebben az évben is lesz sok különleges LEGO robotokkal megvalósított fejlesztés.
A Rendhagyó Kutatók Éjszakája az Agórában 2016. szeptember 30-án, pénteken 14 órakor kezdődik és egészen 23 óráig tart. A program ingyenesen látogatható előzetes regisztráció alapján.

Regisztráció a Kutatók Éjszakája hivatalos weboldalán.

2016. szeptember 30-án, pénteken az Agóra rendkívüli nyitvatartással, kizárólag 14 órától 23 óráig fogadja az előre regisztrált látogatókat. Ezen a napon nemcsak a Móricz Zsigmond út felől közelíthető meg az élményközpont, a gyalogos forgalom számára megnyitják az egyetem Matematika-Földtudományi épületéhez közel található gazdasági bejáratot is.