Molnár Tamás

Drogfüggőségéről vallott Molnár Tamás

Bulvár

Az Anti Fitness Club és a JETLAG alapítója már öt éve tiszta, de örök kísértés marad számára a kábítószer.

A most 35 éves Molnár Tamás korábban drog- és alkoholfüggő volt, sötét időszakáról mesélt Palik Lászlóéknak a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában, ahol elárulta, hogy nem volt határ számára a kábítószer és az ital terén – írja a Blikk.

Nem szerettem keveset inni, meg cuccozni, csak rengeteget. Azt szerettem, amikor elindultam pénteken, aztán hétfő délben még nyomtam. Kis bulikra nem rezonáltam

– emlékezett vissza Molnár Tamás, aki elmondta, sokan próbálták figyelmeztetni, mennyire rossz, amit csinál, de nem hallgatott senkire, mert ennél sokkal önfejűbb volt.

Az a típus vagyok, aki a saját kárán tanul, de abból legalább tanultam

– magyarázta az énekes, aki már öt éve tiszta, ennek ellenére még mindig tart attól, hogy visszaeshet.

Ott ülnek a vállalom az ördögök, az egyik a jobb, a másik a bal vállamon. Lehet, hogy tudok olyan szituációba kerülni, ahol elkezd izzadni a tenyerem. Ez időről időre emlékeztet arra, hogy ez nem egy olyan dolog, amin átlépsz, ez mindig ott liheg a nyakamban, csak az az egy fontos, hogy én mindig erősebb legyek ennél a lihegésnél

– tette hozzá Molnár Tamás, aki a munkájában és a magánéletében is nagyon sikeres: Fonogram- és többszörös VIVA Comet díjas előadó, valamint megkapta A DAL 2020 legjobb dalszövegírójának járó díjat is. Tavaly eljegyezte párját, Varga Viktor énekes egykori szerelmét, Cinthya Dictatort, akivel már az esküvőjükre készülnek.

Fotó: Instagram/tamasmolnar