Vajna Timi

Megszólalt kisbabája elvesztéséről Vajna Timi

Bulvár

Andy Vajna özvegye újra és újra próbálkozik a lombikkal. Úgy érzi, már csak ez az út maradt, hogy kisbabája lehessen.

Timi küzd, hogy végre édesanya lehessen, ismét átesett egy beavatkozáson, amikor leszívták a petesejtjét. Közösségi oldalán elárulta, már bánja, hogy fiatalabb korábban nem fagyasztotta le a petesejtjeit biztonságképp, mert szerinte természetes úton ő már nem lehet édesanya.

A Blikk vette észre, hogy közösségi oldalán árulta el, tavaly karácsonykor bár ez sikerült neki, mégis elment a babája. Szerinte azért, mert már túl öreg. Pedig már a kisbaba szobáját is kialakította, nagyon készült az érkezésére.

A hír pedig igaz, hogy karácsony után 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam, és gyerekruhákat nézegettem. Valószínűleg egy “rossz” petesejt termékenyült meg (mivel 40 éves vagyok), és nagyon stresszes időszak áll mögöttem. A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalomról. Úgyhogy marad a lombik Amerikában és a hit

– fejtette ki Insta-sztorijában Vajna Timi, aki 2018 óta már rengeteg kezelésen átesett, de még mindig nem sikerült valóra váltania legnagyobb vágyát, hogy édesanya legyen. Most úgy gondolja, ha fiatalabb korában esett volna teherbe, akkor minden egyszerűbb lett volna, de így hozta az élet. Éppen ezért is tanácsolja azt követőinek, hogy ha tehetik, még 25 éves koruk előtt fagyasszák le petesejtjeiket, mert nem lehet tudni, kinek hogy alakul az élete, a munkája, a párkapcsolata.

Vajna Timi