Galambos Lajos

Lagzi Lajcsi felesége kárpótlást kér és pert indít

Bulvár

A héten született ítélet Galambos Lajos és vádlott társai ügyében. A zenészt 3 év 6 hónap börtönre ítélték, feleségét, Boglárkát felmentették.

Az ügynek azonban még nincs vége. Lajcsi bízik abban, hogy nem kell börtönbe mennie, és Boglárka is lépéseket tesz saját maga érdekében, mert úgy érzi, rengeteg meghurcolás érte őt az elmúlt években.

2015 szeptemberében – három kiskorú gyermeke szeme láttára – bilincsben vitték el a zenésszel együtt az otthonából, majd közel két hétig rácsok mögött volt. Mindezt úgy, hogy az asszony előtte néhány hónappal esett át egy életmentő műtéten – írja a Blikk. Nagyon megviselte őt a bent töltött idő, aggódott a gyerekeiért, hogy kihez kerülnek, ha ők a férjével börtönben maradnak. Nem tudta kiheverni a traumát, az ügyre ráment az egészsége és a házassága is, ezért úgy döntött, kártérítést kér az Igazságügyi Minisztériumtól.

Teljes jogosan, hiszen ártatlanul vonták eljárás alá, tették előzetes letartóztatásba, illetve mosták össze a nevét egy olyan bűncselekménnyel, amit nem követett el. Lelkileg mindez nagyon megviselte, és az ügyvédi, valamint egyéb költségek nagyobb kiadásokat is róttak rá

– mondta el dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd, aki szerint szép összegre számíthat Boglárka, akár tízmilliós nagyságrendben is.