Muri Enikő

Teljesen máshogy látja jövőjüket Tóth Szabolcs és Muri Enikő

Bulvár

Tóth Szabolcs és Muri Enikő, a Sugarloaf zenekar két tagja már több éve alkot egy párt, de csak mostanában vállalták ezt a nagy nyilvánosság előtt.

Palik Lászlóék műsorában mindketten elmondták, mit gondolnak a kapcsolatukról és annak jövőjéről, kiderült, teljesen máshogy látják azt.

Tóth Szabinak az előző kapcsolatából már született egy 14 éves kamaszfia, akivel – elmondása alapján – Enikő jó kapcsolatot ápol, ugyanakkor nem szeretné ráerőltetni magát – írja a Bors. Enikő hagyja, hogy Olivér kezdeményezzen, a fiútól függ, hogyan fejlődik kettejük viszonya.

Hogy lesz-e Olivérnek kistestvére, arra határozottan válaszolt az énekesnő:

Én remélem, hogy igen. Igen, lesz! Egy jó pár éve a fejemben van a gyermekáldás érzése. Gondoskodni szeretnék valakiről. Pozitívan állok hozzá, hogy lassan jönni fog…

– mondta Muri Enikő, aki már nagyon szeretne gyermeket. A Nyerő Páros egyik adásából az is kiderült, már el is nevezte születendő gyermekét Olíviának. Látszik, hogy nagyon vágyik már az anyaságra. Tóth Szabi szerint azonban Enikőnek még várnia kell, nem jött még el az ideje a közös gyermeknek.

Encinek még át kell állítania magában egy csomó mindent. Nem zárkózom el a kérdéstől, de még nem időszerű

– jelentette ki. Azt is elmondta, tudja, hogy Enikő szeretné, ha megkérné a kezét, de úgy érzi, az is korai még, és elárulta, nem hisz a házasság intézményében, előző feleségét is csak azért vette el, mert szeretett volna apa lenni.