Körtvélyessy Kinga és L. L. Junior

Így érzi magát L.L. Juniorral való szakítása után Körtvélyessy Kinga

Bulvár

Végérvényesen is zátonyra futott L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga házassága, hiába próbálták, nem tudták megmenteni azt.

Az énekes azóta a jelek szerint már új párra is lelt egy fiatal énekesnő, Dárdai Blanka személyében. A Stroy magazin most annak járt utána, mi a helyzet a volt feleséggel, Körtvélyessy Kingával. A lap megtudta, Kinga számára véget értek azok az évek, amiket otthon tölt a kislányával, Lili ugyanis kétéves lett, elkezdte a bölcsődét, Kinga pedig visszatért a munka világába.

Tudatosan készültem erre az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat

– írta meg Kinga szavait a Blikk. L.L. Junior volt felesége egy magányos estén döntött úgy, hogy vállalkozásba kezd, ahol gyerekruhákkal fog foglalkozni, de valami olyat szeretett volna kitalálni, ami egyedi. Olyan ruhákat fog a tervei szerint forgalmazni Alexával, az üzlettársával együtt, ami nem jön vele szembe, ami egyszerre vagány, sportos, csinos és elegáns is.

A ruha márkájának logója is különleges lesz. Kinga kislányában többféle vér csörgedezik, ezért is fontos számára az esélyegyenlőség, hogy az emberek ne a kinézet alapján ítélkezzenek. A ruha márkájának logója is ezt fogja tükrözni.