Így érzi magát L.L. Juniorral való szakítása után Körtvélyessy Kinga

Bulvár

Végérvényesen is zátonyra futott L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga házassága, hiába próbálták, nem tudták megmenteni azt.

Az énekes azóta a jelek szerint már új párra is lelt egy fiatal énekesnő, Dárdai Blanka személyében. A Stroy magazin most annak járt utána, mi a helyzet a volt feleséggel, Körtvélyessy Kingával. A lap megtudta, Kinga számára véget értek azok az évek, amiket otthon tölt a kislányával, Lili ugyanis kétéves lett, elkezdte a bölcsődét, Kinga pedig visszatért a munka világába.

Tudatosan készültem erre az időszakra. Imádom a kislányomat, csodálatos két éven vagyok túl édesanyaként, ugyanakkor egyre jobban hiányzott az életemből a pörgés és a kreativitás, ahol a képzeletem szárnyalhat

– írta meg Kinga szavait a Blikk. L.L. Junior volt felesége egy magányos estén döntött úgy, hogy vállalkozásba kezd, ahol gyerekruhákkal fog foglalkozni, de valami olyat szeretett volna kitalálni, ami egyedi. Olyan ruhákat fog a tervei szerint forgalmazni Alexával, az üzlettársával együtt, ami nem jön vele szembe, ami egyszerre vagány, sportos, csinos és elegáns is.

A ruha márkájának logója is különleges lesz. Kinga kislányában többféle vér csörgedezik, ezért is fontos számára az esélyegyenlőség, hogy az emberek ne a kinézet alapján ítélkezzenek. A ruha márkájának logója is ezt fogja tükrözni.