Berki Mazsi és Krisztián

Mazsi mindenkitől elzárkózott

Bulvár

Berki Mazsi képtelen feldolgozni férje halálát, mindenkitől elzárkózott, még a barátaitól is.

Két nap múlva kerül sor a tragikus körülmények között elhunyt Berki Krisztián temetésére. Talán utána feleségének is könnyebb lesz, aki még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból.

Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni

– mesélte a Blikknek Mazsi egyik ismerőse, aki elmondta, most Mazsi minden gondolata a temetés körül forog. Szerettek volna egy gyászszertartást is tartani az Esztergomi bazilikában Berki Krisztián számára, de nem volt már időpont a temetés napjára, így erről lemondott Mazsi.

Most csütörtökön 14:30-kor a Farkasréti temetőben vesznek tőle végső búcsút, Mazsi mindenkitől azt kérte, fehér ruhában érkezzen a temetésre. Egyszer Berki Krisztián azt mondta, ha arra kerül a sor, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén, ezért döntött így az özvegye.