Ezért szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

Bulvár

A pár egyik ismerőse úgy tudja, Tusup durván bánt Zsófival, ezért a műsorvezető a szakítás mellett döntött.

Az egykori álompár rajongóit sokkolta, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket. Nem kell tovább találgatniuk, mi áll a szakítás hátterében, a Blikk ugyanis megtudta: Zsófi volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak, méghozzá Tusup durvasága miatt. A lap szerint Shane Tusup kifordult önmagából, a romantikus, szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát, amelyet Zsófi még nem ismert.

Talán inkább úgy kellene fogalmazni, hogy visszatért a régi énje, az agresszív, erőszakos, üvöltözős, amelyről korábban nem egy történet volt ismert

– árulta el a pár egyik ismerőse, aki úgy tudja, egy hangos és durva veszekedés következménye volt a szakítás. Az informátor szerint Zsófi számára legfontosabb a gyermeke, akit soha nem tenne ki olyan embernek, aki mérgében tör-zúz a lakásban, belevág a falba és üvöltözik.

Sosem akarna ilyen emberrel együtt élni, és amikor a hosszú, szerelmes hónapok után eltűnt a szeméről a rózsaszínű köd, és szembesült Shane egyik dühkitörésévek, azonnal döntött: visszaadta a gyűrűt

– magyarázta az ismerős. Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata álomszerűen szép volt, februárban jegyezték el egymást, úgy tervezték, még az idén össze is házasodnak.