Berki Krisztián

Mazsi dönt Berki Krisztián temetéséről

Bulvár

Az egy héttel ezelőtt elhunyt Berki Krisztián búcsúztatójáról és végső nyughelyéről is felesége dönt.

Úgy tudni, Mazsi Hódi Pamelával is egyeztet a temetés körülményeiről, akivel egymás támaszai lettek a celeb halála után, de a döntés a Mazsié.

Azt tervezi, Esztergomban tartanának misét Berki lelki üdvéért ám hogy hol helyezik végső nyugalomra, még nem dőlt el – írja a Blikk. Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt szeretné, ha fia Tatabányán nyugodna, ahol a gyerekkorát töltötte.

Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat

– mondta a lapnak Júlia, akit teljesen megdöbbentett a hír, hogy fia halálához köze lehet a drogoknak is. Berki Krisztián boncolása az információk szerint pénteken megtörtént, de a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell, így egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát. A rendőrség továbbra is nyomoz, mert Berki Krisztián halálának helyszínén kábítószrert találtak. Egy férfit már kihallgattak, ő lehetett Berki Krisztián drogdílere.