Kulcsár Edina

Még mindig nagyon jóban van Kulcsár Edina az anyósával

Bulvár

Kulcsár Edina hivatalosan még nem vált el, Csuti édesanyjával pedig nagyon jó viszonyban van, aki ha kell, Edina lelkét is ápolja.

A Blikk épp akkor kereste meg Edinát, amikor ő Csuti édesanyjával ült egy autóban, közösen mentek az óvodába kisfiáért, Medoxért. Ilyen jóban maradt az anyósával.

Mindenkinek nehéz volt az elmúlt időszak, de ezt a hat évet nem lehet és nem is akarjuk kitörölni az életünkből, hiszen mi örökké egy család maradunk a gyerekek miatt. Mindenkinek az a legfontosabb, hogy Medox és Nina ne sérüljenek ebben a helyzetben

– mondta Kulcsár Edina, aki nagyon bízik abban, hogy egy idő múlva egy nagy mozaikcsaládként ülhetnek asztalhoz. Ő és Csuti kapcsolata is egyre jobb, lassan belerázódnak az új helyzetbe, ahogy a gyerekek is. Bár most Edina lelkileg jól van, voltak azért mélypontjai.

Szerintem egy válás, főleg, ahol gyermek is van, mindenkit megvisel, még ha a lelke mélyén tudja is az ember, hogy ez a helyes lépés. Voltam nagyon mélyen, egy ideig mindent elfojtottam magamban. Előfordult, hogy ültem a szőnyegen a gyerekekkel és tologattam a kis­autót, de csak testben voltam jelen, fejben teljesen máshol jártam. Sokan aggódtak értem, de tudtam, hogy ki kell tartanom

– nyilatkozta Edinak, akinek a családja és a szerelme támogatása nagyon sokat segített a nehézi időszakban, most pedig boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

Sokkal tudatosabb és összeszedettebb lettem, ma már nem kezdek bele egyszerre sok mindenbe, hanem szép sorban, egymás után csinálok mindent. Emellett pedig megtanultam előrébb sorolni magamat. Eddig mindig az utolsó helyen álltam a saját listámon, és más érdekeit helyeztem előtérbe

– mondta Kulcsár Edina, aki szerint a problémákat mindig meg kell beszélni, amihez persze szükség van a megfelelő partnerre is. Számára G.w.M az, akivel már közös albérletük is van Budapesten, ahol épp most rendezgetik be a gyerekszobát.