A halálra készül Michael Caine

Világ

A kétszeres Oscar-díjas színész tudja, napjai meg vannak számlálva, de szeretne minél több időt eltölteni még az unokáival.

Michael Caine egy igazi legenda. Legaktívabb hollywoodi évei alatt nagykanállal falta az életet: napi egy üveg vodkát ivott, amihez több doboz cigit is elszívott. Azonban szerencsére a felesége, a korábbi modell Shakira Caine rávette őt, hogy együtt váltsanak életmódot. Lemondtak az alkoholról, a cigerattáról, sőt, még a cukorról és a sóról is.

A filmsztár egyedül a baconos szendvicseknek volt képtelen búcsút mondani, a zsíros csemegéért a mai napig megőrül. Ennek ellenére az egészségi állapota és az életminősége jelentősen javulni kezdett – írja a Blikk.

Vissza kellett fognom az ivást, és mindig azt keresem, mi a legjobb a rák ellen, ezért azt eszem vagy teszem, ami tényleg jó nekem. Ledobtam magamról 13 kilót, egész egyszerűen azért, mert szeretném felnőni látni az unokáimat. Most hat- és hétévesek, én pedig szeretnék még 10 évig velük lenni

nyilatkozta Cain, aki azt is elmondta, tudja, hogy az élete lassan a végéhez közeledik, hogy meg vannak számlálva a napjai, de esze ágában sincs még visszavonulni. Majd akkor megy nyugdíjba, ha már nem kap semmilyen szerepajánlatot, addig marad a filmiparban.