Nem titok többé: transznemű a sorozatszínész

Világ

Tommy Dorfman, a Netflix “13 okom volt” című sorozatának sztárja nem titkolja tovább, hogy transznemű. Egy ideje már nőként éli életét.

A Time magazinnak adott interjújában Tommy Dorfman azt is elárulta, hogy teljesen titokban kezdett hozzá a nemi átalakulásának, és egy év után meri kimondani nyíltan, hogy transznemű. Most jött el az ideje annak, hogy büszkén vállalja másságát. Tommy Dorfman “coming out”-ja előtt megnézte, mások hogyan élik meg a változást, de rájött, az nem neki való. Azt látta ugyanis, hogy más transzneműek akár évekre is visszavonulhatnak a nyilvánosság előtt, majd új testben és egy új névvel térnek vissza. Ő ezt nem szerette volna.

Számomra ez nem életszerű. Nem változtatom meg a nevem. Anyukám testvére után kaptam a nevem, aki egy hónappal a születésem után hunyt el. Nagyon fontos számomra ez a név és nagyon kötődök a bácsikámhoz, aki a karjaiban tartott, miközben haldokolt

– nyilatkozta Tommy.

Tommy Dorfman tehát marad tovább Tommy, de ezentúl új, női testben láthatjuk tovább. A tehetséges színész azt tanácsolja az LMBTQ fiatalja számára, akik nem érzik jól magukat a testükben, hogy tájékozódjanak, informálódjanak és keressék fel a hozzájuk legközelebb álló érdekképviseletet, szervezetet, aki segíthet nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük