Fordulatos mérkőzésen verte meg a Szeged a Vasast

Sport

A házigazda Szeged fordulatos találkozón 4-3-ra legyőzte a Vasas csapatát a labdarúgó NB II második fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén.

Jobban kezdte a mérkőzést a házigazda alakulat, amely az első fél órában aktívan támadott, és ennek meg is lett az eredménye, mivel a szegediek  két perc alatt két gólt szereztek. A 26-ik percben Óvári, míg a 28-ik percben Papp talált be. A szünetig a Vasas helyzetekig és kapufáig jutott, de szépítenie nem sikerült.

A második félidő elején a szünetben becserélt Radó András szállt be nagyon aktívan a meccsbe, és a 60. percben az ő góljával szépítettek az angyalföldiek, akik a hajrához közeledve a 77-ik percben Ihrig-Farkas góljával kiegyenlítettek. Az utolsó 15 perc aztán nagy izgalmakat és több fordulatot is hozott: előbb a Szeged szerezte meg a 80-ik percben Szilágyi révén a vezetést, majd a Vasas a 87-ik percben emberhátrányba került. Radó büntetőből szerzett góljával a 92-ik percben megint kiegyenlített a Vasas. A slusszpoén mégis a szegedieké volt, akik két perccel ezután Borvető révén ismét betaláltak az angyalföldi kapuba, így végül otthon tartották a három pontot.

Merkantil Bank Liga NB II, 2. forduló:
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Vasas FC 4-3 (2-0)