Spartan Kempo Debrecen

Szép sikerekkel tértek haza a debreceni kempósok a székesfehérvári országos bajnokságról

Sport

Kiemelkedő eredményekkel tértek haza a Spartan Kempo Debrecen Zen Bu Ka kempósai a hétvégén Székesfehérváron rendezett felnőtt országos bajnokságról. Az egyesület közleménye szerint a versenyre 170 kempo harcos nevezett, ami több mint 650 nevezést tett ki. A reggeltől estig zajló harcokban a legmagasabb küzdelmi és technikai számokban jeleskedtek a Spartan Kempo Debrecen harcosai.

A versenyszámok királyának tartott full contact A-viadalban a debreceniek az összes meccset egyhangú pontozással vagy kopogtatással hozták, de a technikai számokban is jócskán a mezőny felső részét ostromolták. Számos aranyérmet hoztak el a pusztakezes és fegyveres formagyakorlatokban is.

Spartan Kempo Debrecen

Három versenyző mester kategóriában jeleskedett, ahol a küzdelmek már a válogatott pontokért mentek. Ebben a kategóriában 8 aranyérmet sikerült bezsebelnie a Spartan Kempo Debrecen harcosainak. A debreceni csapat a versenyzés mellett a bíráskodásban is jeleskedett, egy egész pástot vezettek 6 delegált bíróval.

A Spartan Kempo Debrecen csapata összetettben 32 csapat közül az előkelő második helyen végzett. 17 arany, 9 ezüst és 6 bronzérem került a harcosok nyakába az országos eseményen.

„A kempo életutat ad”- Interjú Keresztesi Péter 3 danos mesterrel