Hócsatát nyertek a debreceni ifjak pénteken

Sport

Egy góllal győzte le a Sajóvölgye csapatát a DEAC U13-as csapata pénteken a debreceni Sportcampus hólepte műfüves pályáján. A győztes találatot a 76. percben lőtte a Debrecen – derül ki a DEAC beszámolójából.

2-1-es győzelmet aratott a DEAC – Sajóvölgye felett pénteken Debrecenben az MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 20. fordulójában. A bajnoki mérkőzés nem indult simán. Az elő negyedben visszafogott teljesítményt nyújtott a Debrecen, sok volt a hiba.

A vendégek a 12. percben szerezték meg a vezetést. Nem omlottak össze a DEAC U13-asai. A második etapban már kezdték felvenni a játék ritmusát a hazaiak, biztató volt a játék.

Hatékonyabbá vált a támadójáték, a 46. percben Hermeczi Károly villant, aki ledolgozta a hátrányt. Ez még nagyobb erőbedobásra sarkallta a DEAC játékosait.

Nem volt egyszerű feltörni a Sajóvölgye jól záró védelmét, ennek ellenére érkeztek a debreceni helyzetek. A győztes gól a 76. percben született meg, Juhász Levente vette be a vendégek kapuját. A hármas sípszó után hógolyózással ünnepelni a sikert a hazai csapat – derült ki a deac.hu írásából.

 

MLSZ Országos U13 Észak-Kelet 20. forduló

DEAC – Sajóvölgye: 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 1-0)

DEAC: Barna, Bodolai, Nagy M., Nagy A., Víg, Kozma Be., Nagy Á., Bakó, Toka

Cserék: Hermeczi, Faragó, Szabó Gy., Kozma Ba., Juhász, Lukács

Vezetőedző: Balla Imre

Gólszerzők: Hermeczi 46’, Juhász 76’

 

Mezőkövesd-DVSC 0-1. Újra dobogón a Loki!