DVSC igazolások

Nigériai és török-német játékost igazolt a Loki, Varga Kevin is a csapattal edz

Sport

Az átigazolási szezon utolsó napján felpörögtek az események, és beindult a játékmozgás a meglehetősen lagymatag hetek után.

A keddi nap legfontosabb (és bizonyára a Loki-szurkolók többsége nem boldog tőle) híre volt a DVSC legnagyobb tehetségének, Baráth Péternek a Fradiba igazolása. Nagyon megijedni még nem kell, 2022 Zilahi-díjasa “csak” kölcsönben lesz a zöld-fehéreknél.

Fiatal nigériai játékos érkezett

Kölcsönben szerződtette a DVSC a 19 éves Hamzat Ojedirant – számolt be a klub honlapja. A 179 centiméter magas nigériai középpályás az albán Szuperligában 5. helyen álló KF Egnatia csapatától érkezett Debrecenbe. Számításba veszik a nigériai U23-as válogatottban, és szerepelt az U17-es világbajnokságon is.

Hamzat Ojediran DVSC
Hamzat Ojediran

Török-német kettős állampolgárt igazolt a klub

Szerződtette a DVSC a török-német kettős állampolgár Okan Aydint. A 28 éves támadó középpályás az osztrák első osztályú Hartberg csapatától érkezett, amelynek színeiben ebben az idényben 14 mérkőzésen 3 gólt szerzett. A leverkuseni nevelésű játékos rendszeresen szerepelt a német és török korosztályos válogatottakban is – közölte a dvsc.hu.

Okan Aydin DVSC
Okan Aydin

Varga Kevin Debrecenben edz

A debreceni nevelésű válogatott szélső, Varga Kevin keddtől a Lokival tréningezik.

A 26 éves játékos legutóbb a török Hataysporban szerepelt, szerződtetéséről folynak az egyeztetések, de a törökországi földrengés okozta tragédia miatt adminisztratív akadályokkal kell számolni. “Amint friss információink lesznek a népszerű labdarúgó kapcsán, azonnal közöljük drukkereinkkel” – ígérte honlapján a DVSC.