Elszabadultak az indulatok a Loki-Kecskemét meccs végén, és győznie sem sikerült a Janeiro-legénységnek

Sport

Kiharcolt egy döntetlent a Kecskemét a mérkőzést végig domináló, ám a helyzeteit rendre kihagyó DVSC-vel szemben az OTP Bank Liga, 2 fordulójában, Debrecenben.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Debreceni VSC-Kecskeméti TE 1-1 (0-0)

Debrecen, 4724 néző, v: Káprály
gólszerző: Bárány (67.), illetve Szabó L. (79., 11-esből)
sárga lap: Szécsi (61.), Deslandes (77.), Sana (84.), Kundrák (85.), Bárány (86.), Ferenczi (96.), illetve Djuranovic (45+4.), Vágó (55.), Grünwald (57.), Tóth B. (66.), Katona M. (81.), Zeke (96.)

Debrecen:
Megyeri – Kusnyír, Romancsuk, Deslandes, Sana – Baráth, Dzsudzsák – Sós (Kundrák, 63.), Bódi (Ferenczi, 76.), Szécsi – Bárány

Kecskemét:
Varga B. – Katona B. (Katona M., 62.), Szabó A., Belényesi, Szalai G., Grünwald (Zeke, 62.) – Vágó (Meszhi, 71.), Nagy K., Szuhodovszki (Banó-Szabó, 63.) – Tóth B. (Szabó L., 71.), Djuranovic

Nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó első félidőt láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, amely annak azért örülhetett, hogy a hazai együttes egyértelműen fölényben futballozott. A vendégek a védekezésre helyeztek jóval nagyobb hangsúlyt, és a szünetig a Debrecennek nem is sikerült áttörnie a kecskeméti hátsó alakzatot.

Fordulás után nem változott sokat a játék képe, de a házigazda egyre nagyobb nyomást helyezett az ellenfélre, és ez a félidő derekán góllá érett. Ennek ellenére maradt még izgalom a hajrára, amelynek első perceiben – szinte a semmiből – egyenlített a Kecskemét, miután a néhány perccel korábban csereként beállt Szabó Levente tizenegyesből nem hibázott.

Ezután felpörgött a mérkőzés, az iram és a feszültség is nőtt, de a hazaiaknak már nem sikerült újabb gólt szerezniük, így pontosztozkodással zárult a meccs, amelynek végén kisebb dulakodás is kitört a két együttes játékosai között.

A mérkőzés után Bárány Donát elpanaszolta az M4 Sportnak, hogy a játékvezető a Lokinak minden apróságot lefújt, így pedig nehéz játszani. Egyébként sajnálja, hogy négy helyzetéből csak egyet tudott értékesíteni.

OTP Bank Liga, 2 forduló.

DVSC-Kecskemét 1-1 (0-0).

Nagyerdei Stadion, 4724 néző. Vezette: Káprály.

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Romancsuk, Deslandes, Saná – Baráth P., Dzsudzsák – Sós (Kundrák, 62.), Szécsi, Bódi (Ferenczi, 76.) – Bárány. Vezetőedző: Joao Janeiro.

Kecskemét: Varga B. – Nagy K., Belényesi, Grünvald (Zeke, 62.), Szuhodovszki (Banó-Szabó, 62.) – Szabó B., Szalai G., Katona B. (Katona M., 62.), Vágó (Mihajlo, 71.) – Duranovic, Tóth B. (Szabó L., 71.) Vezetőedző: Szabó István.

Gól: Bárány (67.), illetve Szabó L. (80., 11-esből).

Sárga lap: Szécsi (61.), Deslandes (76.). Saná (84.), Kundrák (85.), Bárány (86.), Ferenczi (94.), illetve Duranovic (45+3.), Vágó (55.), Grünvald (57.), Tóth B. (65.), Katona M. (81.), Zeke (94.).