foci

Hajdú-Bihar megyei III. osztály 10. forduló: kikapott az éllovas, 13 gólos meccs és mesterhatos

Sport

Hajdú-Bihar Megyei III. osztály 10. fordulóját rendezték a hétvégén. Egy mérkőzés elmaradt, egyet pedig jövő héten játszanak le, de így is akadtak érdekes meccsek bőven.

Például a szombati napon kikapott az első helyezett hencidai csapat, amely a Komádi otthonába látogatott. Kóti Patrik a 76. percben volt eredményes, ezzel a hazai együttes feljött a negyedik helyre a tabellán. SRE Komádi – Hencidai SE 1-0 (0-0)

A Hosszúpályi – Fülöp találkozó elmaradt.

Az Újszentmargita egyre jobb formát mutatott az utóbbi hetekben, ellentétben a hortobágyiakkal. Ennek megfelelően az Újszentmargita szerzett vezetést hazai pályán, amelyet még egalizált a Hortobágy, de a második játékrész hajrájában kapott újabb két gólra már nem érkezett vendég válasz. Újszentmargita – Hortobágyi LSE 3-1 (1-0)

A második helyezett Biharkeresztes számára nem jelentett különösebb akadályt a középmezőnyben tanyázó Bihartorda. A félidőben már 4-0-ra vezettek a vendég biharkeresztesiek, amely előnyt csak még eggyel növelték a meccs végére. Bihartorda KSE – Biharkeresztesi VSE 0-5 (0-4)

A fordulóban további öt mérkőzést vasárnap játszottak, ahogyan a Hajdúhadház II – Hajdúsámson II találkozót is. A két alsóházi csapat egy szoros, gólgazdag találkozót játszott egymással. Az első félidőben Halder szerezte meg a vezetést a hazaiak számára, amelyre két vendég válasz is érkezett, Veres és Kerekes révén. Halder újabb találata kellett az egyenlítéshez, ám a félidőben így is vendég előnnyel mehettek pihenőre a csapatok, hiszen Veres ismét gólt szerzett. Halder viszont a második játékrészre is tartogatott újabb találatokat, az újabb két góljával sikerült a hazai fordítás, ezzel együtt a győzelem is. Hajdúhadházi FK II – Hajdúsámsoni TTISZE II 4-3 (2-3)

A Mikepércs csapata a sereghajtó, eddig nulla pontos Biharnagybajomot látta vendégül. Az első félidőben már 3-0 volt a hazaiaknak, Nagy, Parragh, Moravszki góljaival. A második játékrészben ott folytatták a hazaiak, ahol abbahagyták az elsőben. Moravszki, Parragh és Ungvári találataival kiütéses hazai siker született. Mikepércsi Spoet SE – Biharnagybajomi SE 6-0 (3-0)

Két felsőházi csapat, az Alföld Európa HSE és a Hajdúböszörmény második csapata játszottak egy tíz gólos meccset egymással. A félidőben mindössze 2-1-re vezettek a vendégek. A második játékrészre maradt a további hét találat. Amelyből ötöt a Hajdúböszörmény szerzett és csak kettőt a hazaiak. A vendégoldalon Lakatos Tamás mesterhármast szerzett. Alföld Európa HSE – Hajdúböszörményi TE II 3-7 (1-2)

A tabella második felében található Szentpéterszegi fogadta a Sáránd csapatát. Az első játékrész nem kevesebb, mint hat gólt hozott. Lakatos, Kontra talált be, illetve Sápi szerzett mesternégyest, amellyel 0-6 volt a félidei állás. A szép termés ellenére a Sáránd nem lassított a tempón, a második játékrészben Kontra is megszerezte mesterhármasát, betalált még Rostás és Sápi is lőtt még kettőt. A hazaiak szereztek két szépítő gólt Rusznyák és Balla révén. Szentpéterszegi SC – Sárándi SE 2-11 (0-6)

A Mezősasi hazai pályán fogadta a három pontos Kismarja csapatát, amely kisebb meglepetésre egy 0-0-s döntetlennel el tudta hozni az egyik pontot. Mezősasi SE – Kismarja-SE 0-0

A Bestrong – Hajdúbagos találkozót szerda este rendezik.