Nem lassítanának női futballisták Debrecenben

Sport

A DVSC-DEAC női labdarúgócsapata eddig hibátlanul vette az akadályokat az NB II Keleti csoportjában. Krascsenics Csilla együttese három játéknap után három győzelemmel rendelkezik, ennek köszönhetően a második pozícióból várhatja a folytatást – írja a DEAC.hu.

Az élen a szintén kilenc ponttal rendelkező Kész-St. Mihály FC gárdája áll a jobb gólkülönbségének hála. A debreceni játékosok szombaton 18.30-tól a Monor otthonában vendégeskednek. A Pest megyeieknek sem kell szégyenkezniük a rajtjuk miatt, ugyanis a Kazincbarcikát legyőzték, a Nyírség ellen pedig 2-2-es döntetlent értek el.

“Ez a remi is mutatja, hogy nem szabad lebecsülni a monoriakat, ettől függetlenül ismét nyerni szeretnénk. Szerencsére nincsenek sérültjeink, így teljes csapattal tudunk kiállni. A heti edzésmunkánk is bizakodásra adhat okot, keményen dolgoztunk azért, hogy folytatódjon a kiváló sorozatunk. Az eddigi meccseinken egymásért is küzdöttünk, ez a mentalitás pedig mindig sikerre vezetett. A Szpari otthonában sokáig úgy festett, hogy 1-1 lesz a végeredmény, ám a végén szerencsére megszereztük a három pontot, ami nagy önbizalmat adott. A három forduló alatt bebizonyítottuk, hogy van keresnivalónk ebben a mezőnyben” – nyilatkozta Kajári Gabriella.

A 20 éves futballistát eddig mindig bevetette Krascsenics Csilla vezetőedző: a Gyula és a Kazincbarcika ellen kezdett, míg a Nyíregyháza pályáján csereként jutott szóhoz.

“Nyáron váltottam csapatot, a Puskás Akadémiától érkeztem ide. Remek körülmények között készülhetünk, emellett Debrecen is tetszik, így nem bántam meg a döntésemet. Több poszton számíthat rám az edző, de a középpályán érzem magam a legjobban. Jó értelemben vett agresszív stílus jellemez, emellett sokat futok, illetve igyekszem remek passzokkal kiszolgálni a társaimat” – mutatott rá Kajári Gabriella.

NB II Keleti csoport 4. forduló
Monori SE-DVSC-DEAC
2021. 09. 18. (szombat) 18:30, Balassi Bálint utcai Stadion (Monor)