Hosszú Katinka nem egy ilyen olimpia után akarja befejezni

Sport

Hosszú Katinka a Magyarock YouTube-csatornáján beszélt az utóbbi napok eseményeiről, az őt ért támadásokról és arról, hogyan tovább.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónk idei olimpiája nem úgy sikerült, ahogy azt akár ő, akár a magyarok várták volna. Nagyon gyengén teljesített és érem nélkül tért haza. Hogy ez miért alakult így, azt sokan találgatták már, most Hosszú Katinka is elmondta a véleményét.

Hosszú elmondta, nagyon ritkán olvas sajtót, kommenteket egyáltalán nem, így aztán már ki tudja szűrni a szélsőséges dolgokat. Szíve szerint minden olyasmire reagálna, ami nem igaz, de inkább nem foglalkozik ezekkel, így is védi magát – írja a Blikk.

Sokáig nagyon mérgesen úsztam, hergeltem magam, pont ilyen negatív dolgok miatt. Most pedig nem voltam mérges. Nehezen viseltem az igazságtalanságokat. Az úszásban tudtam levezetni, ez egy egész egészséges dolog

– mondta Katinka, majd azt is hozzátette, hogy most egy kicsit hangosabbak azok, akiknek negatív véleményük van vele szemben, de próbálja a legjobbat kihozni ebből is.

Hosszú Katinka úgy gondolja, már mindent elért, amit szeretett volna, a tokiói olimpia is egy bónusz volt számára. Ennek ellenére még nem szeretné abbahagyni, különösen egy ilyen olimpia után nem, de most először pihen egy kicsit.