Gróf Dávid

Orrcsonttörést szenvedett Gróf kapus, tagadja a pletykákat

Sport

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Súlyos sérülést szenvedett a DVSC hálóőre a Szpari elleni meccs végén, amikor kapujából kirohanva ütközött egy nyíregyi játékossal. Ráadásul a bíró tizenegyest ítélt, amit az ellenfél értékesített, így a találkozó 1-1-es döntetlennel zárult.

Rosszul lett és kórházba került a Loki kapusa

Gróf Dávidról az a hír járta, hogy az utolsó percekre nem is emlékezett, ezt cáfolta, de az tény, hogy komoly nyomokat hagyott rajta a szerencsétlen ütközés.

A tegnaphoz képest jobban vagyok, de még mindig úgy érzem magam, mint akin átment egy busz. A pletykákkal ellentétben nem veszítettem el az emlékezetem, de az orrcsontom eltört, viszont jó hír, hogy nem mozdult el a helyéről

– nyilatkozta a klub honlapjának Gróf hétfőn.

Az ütközés után volt némi zavarosság bennem, kellett egy kis idő, hogy kitisztuljanak az események. Megmondom őszintén, meglepett és csak az ápolás után tudatosult bennem, hogy sárgát kaptam és büntetőhöz jutott a Nyíregyháza. A történtek óta nem néztem vissza az eseményeket, de véleményem szerint mind a ketten a labdára mentünk, egyikőnk sem akart szabálytalankodni. A játékvezető azt mondta, a támadó érte el előbb a labdát, viszont ha így is van, akkor nem érzem, hogy én bármiben akadályoztam volna.

– tette hozzá a kiváló hálóőr, aki egyelőre pihen, de reméli, szerdán már csatlakozhat a többiekhez.