Dzsudzsák Balázs zárt kapus meccsen szurkolt együtt Szijjártó Péter külügyminiszterrel

Sport

A kiválasztottak simán bejuthattak. Maga Szijjártó osztotta meg közösségi oldalán azt a fotót, amely arról tanúskodik, hogy a kormánnyal igen jó viszonyban lévő Dzsudzsák Balázzsal együtt tekintette meg a Honvéd-MTK Magyar Kupa elődöntőt.

A meccset a Puskás Arénában rendezték, és 11-esekkel a Honvéd jutott a döntőbe.

Irány a kupadöntő! Csak a Kispest!

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. május 26., kedd

Felmerülhet a kérdés: hogyan juthattak be Dzsudzsákék nézőként a találkozóra? Az MLSZ honlapján ezt találta 444.hu a zártkapus meccsekről:

„Az MLSZ által életbe léptetett másik szabályozás értelmében a zárt kapus mérkőzésekre csak az elengedhetetlenül szükséges személyek és ők is csak minimális létszámban engedhetőek be a stadionba, a csapatok közvetlen közelébe. A stadionon belül a játékteret az öltözőkkel szigorúan el kell különíteni (sport zóna) a nézőtéri területtől. A sport zónába csak olyan személyek léphetnek be, akik közvetlenül a mérkőzés előtt elvégezték a koronavírustesztet, és az negatív eredménnyel járt. A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be. Nekik nem kötelező a teszt, de nyilatkozniuk kell a tünetmentességről, és szigorúan be kell tartaniuk az általános előírásokat a stadion területén. A nézőtéri zónába is csak a minimálisan szükséges számú személy léphet be. Mindkét zónába előre összeállított lista alapján lehet belépni a stadionba.”

Az MLSZ megemlíti a kötelezően betartandó általános járványügyi szabályok között az egészségügyi maszk viselését is.

Dzsudzsák Balázsnak diplomata útlevele van, a külügy reptette haza az Emírségekből

Szijjártó esetében a belépőt az jelenthette, hogy a Honvéd új ügyvezetője az a Kun Gábor, aki korábban Szijjártó futsalos csapattársa volt, majd a külügyminisztérium által létrehozott Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. vezérigazgató-helyettese lett.

Dzsudzsák Balázs pedig baráti viszonyt ápol a külügyminiszterrel, nemrég a külügy hozta haza Dubajból egy mentesítő járattal hét másik magyarral együtt. Ekkor derült ki, hogy a magyar válogatott kapitányának diplomata útlevele van. Dzsudzsák aztán megígérte, hogy hazaérkezése után 14 napos karanténba vonul, de egy Orbán Viktor Facebook-oldalára kiposztolt fotó lebuktatta, hogy már hamarabb elment kávézni a Dérynébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.