Szima Gábor

Szima Gábor: Higgyenek abban, hogy a DVSC vezetősége jó döntést hozott – szurkolói ankétot tartott a Loki

Sport

A DVSC Futball Zrt. péntek délután szurkolói ankétot tartott a Nagyerdei Stadionban található Red&White rendezvénytermében – számolt be a dvsc.hu.

Az eseményen a klub részéről Szima Gábor elnök, dr. Róka Géza cégvezető, és az edzői stáb Vitelki Zoltán, Kriston István, Igor Bogdanovics, Erdélyi Miklós, Száraz Ádám és Cserháti Levente vett részt. A játékosokat Tőzsér Dániel csapatkapitány, Bódi Ádám, és a fiatal Baráth Péter képviselte.

A klubvezetés röviden felvázolta az előző év sikereit (bronzérem, Kukesi kiverése) és kudarcait (pocsék őszi teljesítmény), és megköszönte a szurkolók biztatását.

Vitelki Zoltán vezetőedző szeretné, ha születésnapján győzelemmel lepné meg a csapat:

Úgy vélem, aki profi edzőnek vallja magát, és tanulással tölti szabadidejét, mindig is ilyen feladatra vár. Bízom benne, hogy idén az 50. születésnapomat jó eredménnyel ünnepelhetem majd közösen a szurkolókkal. Stabil Lokit szeretnék építeni

– mondta.

Tőzsér Dániel mankóval érkezett az ankétra, ugyanis a Nyíregyháza elleni edzőmeccsen bokasérülést szenvedett. A játékos hosszabb kényszerpihenőre kényszerül, hisz előreláthatólag hétfőn megműtik.

Bódi Ádám szerint meccsről meccsre kell lépegetni. Neki új szerep a mostani, hisz még nem állt ennyire lent a tabellán, és nem is szeretne az alsóházban végezni a csapattal. Maximumot nyújtana, hogy minél jobb eredményt érjen el az együttes.

Az ankétról élőben közvetített a Lokomotív Blog, néhány érdekes kérdés és válasz kedvcsinálónak:

Szurkolói kérdés:

Várható-e, hogy igazolunk valakit?

Szima Gábor:

Dolgozunk rajta, hogy igazoljunk, két futballistát szeretnénk igazolni. Ezek előkészítése folyamatban van, remélhetőleg minél hamarabb itt lesznek. Posztokat nem szeretnék egyelőre mondani.

Szurkolói kérdés:

Szima úrtól kérdezném a költségvetéssel kapcsolatban. Az elmúlt években negatív volt a mérleg, milyen anyagi helyzetben vagyunk, meddig finanszírozható így a klub?

Szima Gábor:

Nincsenek anyagi gondjai a klubnak, nem is voltak. A sportsikerek mellett a klub mindig stabil anyagi lábakon állt, bár voltak néha olyan híresztelések, hogy késnek a fizetések, de ezek nem voltak igazak. A legutóbbi gazdasági évet 30-50 millió ft-os nyereséggel zártuk, ami ugyan minimális, de mégis stabil a gazdálkodásunk. Egyelőre nincs szükség tőkebevonásra.

Szurkolói kérdés:

Danitól kérdezem, a szezon végéig van szerződésed, tervezed-e meghosszabbítani?

Tőzsér Dániel:

Egyelőre arra koncentrálok, hogy felépüljek, aztán majd a szezon végének közeledtével eldől, hogy mi lesz később, egyelőre az én személyem lényegtelen.

A teljes tudósítás itt olvasható.

Fotó: dvsc.hu