Megint összekapott a DVSC sajtóosztálya és a Loki szurkolói blogja

Sport

Kellett nekünk azt írnunk, hogy nincsenek kapusgondok a DVSC-nél. A DVSC szurkolói blogja, a Loki Blog nevet a klub nyomására Lokomotív Blogra változtató oldal valahonnan úgy értesült, hogy a csapat első számú, ám jelenleg sérült kapusa, Nagy Sándor a téli szünetben távozhat. Tovább is gondolták, lehetséges célállomásként a Kisvárdát nevezték meg, ahonnan a Felipe nevű hálóőrnek épp kifelé áll a rúdja.

A hírre rengeteg reakció érkezett, hiszen Nagy Sanyi igazi közönségkedvenc. Talán emiatt most kivételesen a klub hivatalos honlapja is reagált – mint írják, általában nem szoktak.

A dvsc.hu közleménye szerint Nagy Sándor a Loki egyik meghatározó játékosa, és szó sincs arról, hogy a klub átadólistára tette volna. Az elmúlt napokban sajnos megfázott és belázasodott, de szerdától újra edzésbe áll.

Nagyon sajnáljuk, hogy a Lokomotív Blog nevű fórum folyamatosan negatív színben tünteti fel a klubot, és rendre olyan információkat közöl a szurkolók felé, amely nem felel meg a valóságnak

– fogalmaz a dvsc.hu.

A Lokomotív Blog annyit reagált, hogy köszönik szépen az ingyenreklámot a DVSC sajtóosztályának, nélkülük nem jött volna össze ilyen gyorsan a blog 4500-adik lájkolója.

https://www.facebook.com/lokomotivblog/photos/p.2942676652411871/2942676652411871/?type=3&theater