Önkezével vetett véget életének a DVSC volt labdarúgója

Sport

Vasárnap öngyilkos lett a 25 éves Molnár Tamás, a DVSC korábbi focistája – írja a szabolcsfociinfo. Molnár Tamás a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei másodosztályban szereplő Dombrád játékosa volt, de a DVSC-ben nevelkedett. Korábban az NB III-as Cigánd és a Hajdúböszörmény csapatában is játszott. A Lokiban öt Ligakupa meccsen lépett pályára a 2013/14-es szezonban.

Molnár Tamás – fotó: cigandse.hu

Tóth János, a Dombrád elnöke-edzője azt nyilatkozta, a fiatal játékosnak lelki problémái voltak, melyeket csak vele osztott meg.

Tamásnak lelki problémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott.

Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne. Hétfőn reggel jött egy telefon egy kedves barátomtól, hogy úgy érzi, valami baj van. Arra kért, hogy nekem picikét könnyebb, nézzek már utána: telefonáltam néhányat, és kb. tíz perc múlva ismét kaptam egy hívást, ekkor közölték: Tamás itt hagyott bennünket.

Nem volt egyszerű élete az elmúlt három évben. Elvesztettünk egy barátot, egy játékost, és egy nagyon jó embert. Nagyon fogsz hiányozni

– nyilatkozta az edző.

Információink szerint Molnár Tamás az édesapja halála miatt szánta el magát a végzetes döntésre, és vonat elé lépett.