Marco Rossi üzent a hisztiző Dzsudzsáknak

Sport

Az egykori Loki-kiválóság rossz néven vette, hogy lecserélte a mester.

Az uruguayi válogatott szövetségi kapitányától, Óscar Tabáreztől közölt egy sokat sejtető idézetet Facebook-oldalán Marco Rossi – szúrta ki a Blikk.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ezzel feltehetően Dzsudzsák Balázsnak üzent, aki csapatkapitány létére nem viselkedett példamutatóan, amikor lecserélték.

Dzsudzsák nem fogott kezet Rossival, vissza is szólt neki, majd magányosan, duzzogva nézte végig a meccset.

Az újságíróknak az incidensről ennyit mondott:

Ne kezdjük ezt el! Volt elég bajunk a héten. Szerettem volna játszani, szerintem ez tök normális, úgyhogy ennyi történt.

A Rossi által megosztott idézet így szól:

Az igazi vezér arra használja a képességeit, hogy elérje társaival együtt a kitűzött célokat. Ha ezeket a képességeket azonban nem elsősorban a csapat, hanem a saját javára használja, nem egy igazi vezérről, vezetőről beszélünk. Amikor a válogatottban játszol, egy egész országot képviselsz, érte kell győznöd. Edzőként neked kell megmondanod, mit játszanak a játékosok, de az ő dolguk kivitelezni az elképzeléseidet.

A magyar válogatott november 15-én, a Puskás Aréna megnyitóján játszik barátságos mérkőzést Uruguay-jal, majd rá négy napra sorsdöntő összecsapásra várják a csapatot Wales-be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.