Dzsudzsák nem fogott kezet a kapitánnyal, mert lecserélték – ezt mondta a hisztijéről

Sport

A magyar labdarúgó-válogatott szerencsés körülmények között győzte le Azerbajdzsán csapatát vasárnap, ezzel továbbra is él az EB-kijutás reménye.Dzsudzsák Balázs, a Loki egykori kiválósága 71 percet töltött a pályán, majd Marco Rossi szövetségi kapitány lehívta. Dzsudzsi a döntést nehezen viselte, nem nyújtott kezet Rossinak, aki nyugtatni próbálta. A játékos a mérkőzés hajráját a kispad mellett ülve, magányosan nézte, a találkozó után pedig feldúltan nyilatkozott az M4 Sportnak.

Kár belemennünk különböző elemzésekbe, nehéz heten vagyunk túl. Nem volt még módom megköszönni a sok szurkolónak, aki kijött Horvátországba, valamint azt is szeretném megköszönni, hogy ennyi gyerek kilátogatott ma

– kezdte a kissé feszült Dzsudzsák.

Nem vagyok ideges. El kell felejtenünk ezt, hála istennek lezártuk egy győzelemmel. Picit fellélegezhetünk, aztán talán novemberben újult erővel sikerül kiharcolni a továbbjutást. A héten kibuktak olyan dolgok, amiket mindenképp kezelnünk kell. Jól kezdtünk, de a második félidei játékunk az kevés lesz, úgyhogy ezt is helyre kell tennünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.