Rendőri felvezetéssel is érkezhetnek a Loki-szurkolók az Újpest-meccsre

Sport

Aki akarja, igénybe veheti.

A BRFK IV. kerületi Rendőrkapitánysága az alábbi közleményt juttatta el a dvsc.hu-hoz:

Tisztelt Szurkolók! 

2019. szeptember 14-én 17.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC – Debreceni VSC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Bp. XIII. kerület Fáy u. 58. szám alatt található Illovszky Rudolf Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szurkolók kísérését tervezzük az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyétől, a Fáy úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Fáy út és Csizma út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük a szurkolókat a mérkőzés napján 14.15 óra és 14.45 óra között az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőhelyén gyülekezzenek, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 15.00 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, azok a Váci úton, a Röppenytű utca és a Frangepán út felől, a Fáy úton lévő lezárt területen parkolják le a gépkocsikat.

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.