Edzőmeccsen kapott ki a Loki a Békéscsabától

Sport

Messzemenő következtetéseket ne vonjunk le, tartalékosan állt ki a csapat.

A Békéscsaba ellen játszott szombaton felkészülési mérkőzést a DVSC, a találkozón a Lokiban azok kaptak szerepet, akik az albánok elleni El-selejtezőn nem léptek pályára, vagy keveset játszottak.

A dvsc.hu beszámolója szerint a 11. percben szervezett vezetést a Loki: Damásdi Alex bal oldalról elvégzett szabadrúgása után Kinyik Ákos hat méterről lőtt a kapuba. Újabb gól a 41. percben született, Gréczi 13 méterről, balról lőtt a rövidbe, ezzel egyenlítettek a vendégek.

A második félidőben átvette a vezetést a Békéscsaba, miután büntetőhöz jutott, és ezt ki is használta. Végül a viharsarkiak 2-1-re megnyerték a meccset.

Edzőmeccs
DVSC – Békéscsaba 1-2 (1-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Nagy N.
DVSC: Kosicky – Bényei, Ujvárosi (Lakatos 72.), Kinyik, Barna – Damásdi, Csősz, Kóródi (Kuti 46.), Bereczki (Bévárdi 46.) – Kerekes (Biró P. 46.), Zsóri
Békéscsaba I. félidő: Uram – Szalai, Farkas, Szélpál, Pilán – Faragó, Király, Kovács Á., Nagy S., – Olasz, Gréczi. II. félidő: Uram – Szalai, Szélpál, Babinyecz, Mészáros – Károly, Molnár, Eichenvalder, Pantovics, Máris – Ilyés
Gól: 1-0 Kinyik (11.), 1-1 Gréczi (41.), 1-2 Pantovics (11-esből, 54.)