Azeri-magyar – A helyszínen lehet az utalványokat belépőre váltani

Sport

A szombati Azerbajdzsán-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre vásárolt utalványokat a vendégszurkolók a meccs helyszínén tudják belépőre váltani.

A magyar szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a találkozó napján 14 órától meccskezdésig lesz lehetőség az utalványok beváltására személyazonosság igazolását követően az azeri fővárosban a Bakcell Aréna jegyértékesítő ablakainál.

Az MLSZ jelezte, a jegyeket szerda éjfélig lehet megvenni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatóak, egységesen 500 forintba kerülnek.

A szövetség arra kéri a kiutazó drukkereket, hogy olvassák el a Külügyminisztérium tanácsait az alábbi internetes oldalon:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/az-azerbajdzsan-magyarorszag-europa-bajnoki-selejtezo-valogatott-labdarugo-merkozesre-utazok-figyelmebe

Külön felhívták a figyelmet arra, hogy tartsák be a Bakcell Aréna rendszabályát, amely a többi között korlátozza a stadionba vihető csomagok méretét, illetve bizonyos tárgyakat sem engednek be a létesítménybe.
A magyar válogatott szombaton – közép-európai idő szerint – 18 órakor lép pályára Bakuban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.