Sorra hagyják el a Lokit a légiósok

Sport

Tegnap jelentették be Jovanovic távozását, ma pedig újabb neveket jelentett be a klub.

Az már szerdán kiderült, hogy a szerb Aleksandar Jovanovic öt év után távozik a DVSC-től, csütörtökön pedig a klub azt közölte, hogy nem hosszabbít szerződést az ősszel jegygyűrűs balhéba keveredő Erik Cikossal, a sérülésből lábadozó, gólerős támadóval, Haris Tabakoviccsal, valamint Albion Avdijaj is elhagyja a csapatot.

A dvsc.hu így kommentálta a döntéseket:

Erik Cikos, a 30 éves szlovák védő 2018 nyarán érkezett a Lokihoz, de az elmúlt idényben mindössze hat bajnoki és két Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára.

Haris Tabakovic 2017 augusztusában érkezett a DVSC-hez, 20 bajnokin játszott, 12 gólt szerzett, ám tavaly nyáron megsérült, és azóta nem tudott visszatérni a csapatba. A csatár szerződése lejárt, és klubunk nem hosszabbított a játékossal.

Albion Avdijaj tavaly nyáron a Grasshopperstől igazolt egy évre kölcsönbe a DVSC-hez. A támadó az elmúlt szezonban 21 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett. Bár klubunk opciós joggal rendelkezett a labdarúgó játékjogának megvásárlására, nem él ezzel a lehetőséggel, így a játékos visszatér zürichi csapatához.

A Lokiban így már csak egy légiós maradt, a Nagy Sándort több bajnokin remekül helyettesítő kapus, Tomas Kosicky.