A héten kezdik árusítani a Loki-bérleteket, változatlan áron

Sport

A DVSC labdarúgócsapata – az MLSZ-ben elkészített sorsolás szerint – július 21-én Felcsúton kezdi meg a bajnoki pontvadászatot a 2018/2019-es évadban. Az első hazai találkozóra egy héttel később, 28-án kerül sor, amikor a Mezőkövesd látogat a Nagyerdei Stadionba. Az új bajnokság őszi szezonja a 18. fordulóval, december 15-én ér véget, majd rövid téli szünetet követően február 2-án kezdődik a futballtavasz az OTP Bank Ligában.

Az új idényre szóló bérletek vásárlása július 4-ével, szerdával kezdődik. Kedvező a szurkolók számára, hogy az éves belépők ára nem változik, ugyanakkor eggyel több hazai mérkőzést láthatnak a drukkerek az elmúlt évhez képest.

A Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a nagyerdeistadion.hu  weboldalon július 4-én 10 órától vásárolhatók meg a DVSC új bajnoki szezonra szóló bérletei. Az éves belépők árusítása az augusztus 4-i, Diósgyőr elleni, második hazai mérkőzésig tart.

A Loki-bérletek a hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésekre érvényesek.

Helyek fenntartva a hónap utolsó szombatjáig

Az előző évi bérletesek továbbra is biztosíthatják helyüket, ha a Mezőkövesd elleni első hazai bajnoki mérkőzésig, július 28-ig megújítják bérletüket személyesen, vagy a nagyerdeistadion.hu weblapon keresztül.

Tízéves korig nem kell jegy

A DVSC díjmentesen biztosítja a belépést minden mérkőzésre a 10 éven aluli (2008. július 01. után született) gyerekek számára.

Családi kedvezmények

Az egymással egyenes ági rokoni kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion B1 és D8 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő, vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. Természetesen a két szülő, több gyerek kombináció is érvényes. Ilyen bérletkategória esetén a felnőtteknek szóló éves díj 6000 forint személyenként, a gyerekeké 4000 forint. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.

A nyugdíjasok hozzák az igazolványukat!

A nyugdíjasok a nyugdíjas igazolvány bemutatásával a Nagyerdei Stadion C1 szektorába különösen kedvezményes áron – 10 ezer forintért –  válthatnak bérletet, ami meccsekre lebontva mindössze 600 forint kiadást jelent számukra.

A klub segíti a kerekes székeseket

Az egészségromlásuk miatt kerekes székbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a Loki meccseket, értelemszerűen bérletet sem kell váltaniuk. Az ilyen mozgáskorlátozottak kísérője mérkőzésenként 1000 forintos belépővel jut be a stadionba.

A pénztárak péntekig, a Shop szombatig nyitva

A Nagyerdei Stadion pénztárai munkanapokon 10-től 18 óráig, a DVSC Shop hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 15 óráig várják a szurkolókat.

A nagyerdeistadion.hu folyamatosan rendelkezésre áll.

Figyelem: a családi és nyugdíjas bérletet váltókat a pénztárak szolgálják ki!

A bérletet a stadionkártya testesíti meg. Előfordulhat, hogy stadionkártyával nem rendelkező szurkolók jelentkeznek: arra kérjük őket, hogy a kártya gyors elkészítése miatt jelenjenek meg a pénztáraknál!

A bérletvásárlás során a DVSC elfogadja a papír alapú Edenred-, és az Erzsébet-utalványokat.

A bérlet megvásárolható elektronikus Erzsébet-Plusz és OTP SZÉP kártyával is a pénztárakban.

A bérlet online is megújítható, a részletekről itt olvashat!

Kiemelt mérkőzések: DVTK, FTC, Újpest, Videoton

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.