DVSC – FTC – ma 19:30-tól!

Sport

Rangadót játszik szombat este a Loki a Nagyerdei Stadionban. Az egyik örök rivális, a Ferencváros próbál pontokat csenni a DVSC-től. Ne hagyjuk!

Thomas Doll magabiztosan nyilatkozott a DVSC – FTC meccs előtt

A DKV, az Aquaticum és az állatkert is kedvezményeket nyújt a szombati meccsre kilátogatók részére

Debrecen polgármestere megmutatta futballtudását – legyen teltházas meccs a Fradi ellen!

Dzsudzsák is ad kétmilliót – már 6 millió fölött jár a gyermekklinikának szánt adomány

Kétmillió forinttal támogatja a debreceni gyermekklinikát a Loki csapatkapitánya, ha telt ház lesz a Fradi ellen

A dvsc.hu azt írja, a két együttesnek ez lesz a harmadik egymás elleni meccse az idei szezonban. Az első találkozót Debrecenben rendezték augusztus közepén. A kilencven perc során több nagy helyzetet is kidolgoztunk, megszerezhettük volna a három pontot, végül gól nélküli döntetlennel zártunk. A második mérkőzést november elején rendezték a Groupama Arénában, ahol több mint húszezer ember előtt léptünk pályára. Egy óra elteltével két perc leforgása alatt sajnos két gólt is szereztek a hazaiak, amely után nehéz helyzetbe kerültünk. Igaz, Jovanovic révén szépítettünk a meccs hajrájában, végül Budapesten maradtak a pontok.

A Lokinak és a Fradinak a szombati lesz a 90. egymás elleni összecsapása az élvonalban. Mi 26-szor, a Ferencváros 40-szer nyert, döntetlen 23 alkalommal született. A gólkülönbség 97-139 a zöld-fehérek javára.

Nagyon fontos lenne, hogy itthon tartsuk a három pontot, hisz egy esetleges győzelemmel továbbra is maradnánk a dobogó harmadik fokán. Minden bizonnyal fantasztikus hangulat várható a Nagyerdei Stadionban, hisz elővételben már több ezer jegy elkelt. Nagy érdeklődés övezi tehát a találkozót, ezért a csapat kéri a szurkolókat, elővételben vásárolják meg a belépőiket a mérkőzésre a hosszas sorban állás elkerülése miatt.

A 19.30 órakor kezdődő meccs játékvezetője Iványi Zoltán lesz. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti.