Már kaphatók a jegyek a DVSC következő, Paks elleni bajnoki találkozójára

Sport

Szombaton 18 órakor a Paks otthonában vendégszerepel a DVSC. A találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel lehet belépni a stadionba.

A Paksi FC a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát.

A szurkolók már megvásárolhatják belépőiket az internetet – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express jegyirodáiban is. Az internetes jegyvásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre.

Az internetes és a jegyirodás jegyvásárláshoz kőtelező a szurkolói kártya használata.

Kérjük szurkolóinkat, amennyiben lehetőségük van rá, elővételben váltsák meg belépőiket az összecsapásra.

A vendégszektorba szóló jegyek elővételben 1200, a helyszínen 1400 forintba kerülnek.

A mérkőzés napján a vendégpénztár és a stadion 16 órakor nyit.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.). Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) ,c) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy vagy bérlet birtokosának személyazonosságát jogosult ellenőrizni.

Kérjük, hogy a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében.

dvsc.hu