Balhé a Lokinál: beszólt a vezetésnek a tavalyi év legjobb játékosa

Sport

Dusan Brkovicsot levették a DVSC honlapjáról, a támadó ugyanis nem tudott megegyezni a klubbal. Alapemberét veszíti el a csapat.

Brkovics volt tavaly az év játékosa az NBI-ben épp hogy bent maradt Lokinál, távozása előtt még intézett pár keresetlen szót a klub elnökéhez a rangado.hu hasábjain.

A Diósgyőr elleni utolsó bajnoki után megsérültem, de húsz nappal később teljesen felépültem, és készen álltam a játékra – magyarázta Brkovics. – Ekkor Debrecenben tartózkodtam, beszéltem is az elnökkel, de ő azt mondta, még hat hétre szükségem van ahhoz, hogy bevethető legyek. Ez nonszensz. Emellett tíznapos próbajátékon is részt kellett volna vennem, hogy Debrecenben folytathassam. Olvastam, hogy Szima Gábor azt nyilatkozta, sok pénzt akartam, de ez nem igaz. Az előző szezon legjobbjának választottak, az elmúlt három évben meghatározó futballista voltam, a legtöbb meccset én játszottam ez idő alatt, úgy gondolom, kicsivel több tiszteletet érdemeltem volna.

Brkovics mindemellett fontosnak tartotta megjegyezni, hogy Szimával végig korrekt volt a viszonya. A középhátvéd elmondta, több kérője is akadt, és még nem tudja, marad-e Magyarországon, vagy inkább egy külföldi csapatban próbál szerencsét.